logo-rgb-tesne

„Hlazeni malého Andílka v lůně“ a vzájemná komunikace

 

Těhotenství a porod jsou jednou z nejdůležitějších životních událostí v životě ženy. Je moji
velkou radostí doprovodit vás na části vaši cesty k vašemu přicházejícímu Miminku
a podpořit vás v procesu spojení se s ním již ve vašem lůně a ukázat vám svět
jemných doteků
, květových Esencí a vůní pro vaše Děťátko i pro vás.

 

zrozeni_tehotna zena

zrozeni_mimi vesmir zrozeni_placenta

 

 

  Seminář je určen pro nastávající Maminky od 3-tího měsíce těhotenství, ale i pro nastávající Tatínky. Ztišíte se ve svém vnitru, kdy se naučíte co nejvíc čerpat z jeho bohatství. Nastávající Maminka má během těhotenství jedinečnou příležitost naučit se naslouchat signálům svého těla i své intuici a nechat vstoupit do svého života hluboké vnitřní prociťování, které jí provede rodícím se mateřstvím.

  Naučíte se hladit Miminko ve vašem lůně, protože dotek je komunikací, kterou Miminka vnímají již před narozením, a po porodu je to pro ně kromě hlasu Maminky jemný, přesto však velmi účinný lék pro zvládání nových a neznámých situací. Nejprve se však zharmonizuje nastávající Maminka pomoci energetické vitalizace. Objevíte, jak také pečovat o svůj emoční svět, jak vnitřně komunikovat s Miminkem svým Srdcem i voňavými „kytičkovými dlaněmi“. Pomocí konejšivých doteků, jemného hlazení Miminka přes stěnu bříška a voňavých květových Esencí v něm budete podporovat nejenom rodící se vzájemné emoční pouto, ale zároveň budete podporovat důležitou stimulací jeho smyslový a tělesný vývoj. A když se Miminko narodí, tak vaše „kytičkové dlaně“ s vůní Růže už bude důvěrně znát, a bude to pro něj jedna z mála známých věcí v novém světě. Nastávající Tatínkové se naučí kromě „Hlazení malého Andílka“ i masáže a důležitou stimulaci budoucí Maminky, kdy mohou podpořit její vitální energii a pomoci ji ulevit od napětí všedního dne či bolestivých zad.

 

Vytvořené hluboké spojení vám pomůže Miminko vnitřně vést i na cestě porodem,
kdy si připravíte porod jako vzájemnou dohodu „První společné cesty“…

 

Relaxace „Stromu Života“ a meditace „Mateřství“  

Hlazení Miminka v lůně a vzájemná vnitřní komunikace

Podpora vitální energie i úleva od napětí

Masáže a energetická stimulace ženy v těhotenství

Emoční podpora v těhotenství & voňavé květové Esence

 

kolecko

 

Reference na seminář:

   Můj Andílek byl ze všech největší (34 tt) a lituji jenom, že jsem neměla možnost se k podobnému kurzu dostat dříve. V dnešní době je na trhu mnoho knížek, ale povídaní si a zkušenosti paní lektorky jsou k nezaplacení, včetně Esence a hlavně praktické ukázky jednotlivých dotyků.

   Vřele doporučuji kurz v dnešní uspěchané době absolvovat. Mamince pomůže postupně si uvědomit a vyrovnat se změnami v těhotenství, ale co je nejdůležitější, naváže s miminkem kontakt a naučí se vnímat ho nejenom jako součást svého já, ale taky jako samostatného Andílka.     

Jana

dvojité srdíčko ctverec

   Seminář jsem si příjemně užila a 4/6 hodiny jsem se věnovala sama sobě a miminku. Přitom jsem se naučila techniky jemných masáží akupresurních bodů, které se dají použít kdykoliv během dne (když si vzpomenu) a udělat tak něco pro sebe. Masážní body k porodu jsem zatím nevyužila (porod nás ještě jen čeká…).

   Doma jsem pak vyzkoušela i na svých dětech, že tyto jemné techniky fungují a dají se skvěle použít i jako součást hry.

   Užitečné pro mě byly také informace o tom, jak pracují hormony v těle ženy během těhotenství, porodu a po porodu. Materiály, které jsem dostala, byli moc pěkné a cenné.

Gábina

dvojité srdíčko ctverec

   Seminář probíhal v příjemné atmosféře za zvuků relaxační hudby, byla interaktivní, což vnímám jako velké pozitivum (lepší představa i zapamatování přednášeného tématu), jako bonus vnímám i tištěné materiály, které jsme si odnesly domů.

   Jako největší přínos vnímám informaci o voňavých květových Esencích v péči o novorozence a motivaci k provádění masáží malému miminku již v bříšku, nejenom po porodu.

   A i když seminář končil až ve večerních hodinách, kdy jsem obvykle už unavená, cítila jsem se velmi odpočatě a příjemně díky prováděným masážím a stimulaci energetických bodů, které jsem se naučila a vyzkoušela si jejich účinek sama na sobě.

Jitka

dvojité srdíčko ctverec

   Moc se mi seminář líbil, naučila jsem se mnoho nových doteků a hlazení děťátka v bříšku a určitě ráda přijedu i na pokračování. Velmi oceňuji moznost používat Esenci přímo na semináři a i to, že jsem si ji mohla odnést domů a hladit s ní svého Andílka i doma. Esence je velmi příjemná do dlaně i na bříško a jemná vůně Růže krásně voní. V tomto období moc nemusím jiné vůně, ale tato mi udělala moc dobře. Co se týče energetických bodů, nikdy mě nenapadlo, že existují tak jednoduché a přitom tak účinné body k stimulaci. Také „hra“ s dlaněmi, kdy jsme prociťovali v nich energie, se mi líbila a bylo to velmi zajímavé. Těším se na příště.

Šárka

dvojité srdíčko ctverec

   Poděkování za seminář Hlazení malého Andílka: kurz jsem si velmi užila, bylo to pro mě vítané zastavení se, které mi umožnilo naladit se na miminko, více jej procítit a zároveň se dozvědět mnoho nových informací. Líbilo se mi, že byl kurz velmi praktický a zároveň jsme dostali perfektně zpracované poznámky, díky kterým jsem si nemusela dělat žádné vlastní. Tyto podklady velmi oceňuji. Zároveň také otevřenost a ochotu lektorky zodpovědět nejrůznější dotazy.

Lenka

dvojité srdíčko ctverec